Hitta din aktivitet

 

Aktiviteter
På Brooklyn 1664 har vi massvis med grymma aktiviteter. Välj en aktivitet som ser intressant ut nedan och klicka på dess knapp för att läsa mer.
Life is short, enjoy it

 

Sport
Feel The Game, Crave The Food.


Brooklyn 1664 har en aktiv sportdel där vi fokusera på högklassiga skärmar tillsammans med mat och dryck. Vi har skärmar runt om i våra miljöer för att skapa den bästa sport känslan. Följ vår sport tablå och kom gärna med förslag på matcher. Sport är bäst på Brooklyn.


Boka Bord
 

Nattlivet i brooklyn
Det är något speciellt med nattlivet i Brooklyn. Det har blivit känt som det mest aktiva och spridda nattlivet i världen med allt från klubbar, barer och allt du kan tänka dig. Efter flertalet besök till denna magiska värld ville vi själva ta hit och återskapa en bit här i Karlshamn och detta i form av vår Brooklyn Nightclub.


Boka VIP
 
 

Afterwork
I Brooklyn är afterwork viktigt, något som också stämmer här. Vår afterwork är mellan 16.00 & 19.00. Mellan dessa tider kör vi deluxe avslutning på veckan med riktigt bra priser i baren.


 

BurgersMainsKlassisk Ceasarsallad

Kycklingfilé, sallad med caesardressing, krutonger och riven parmesanost

105 kr (149 kr)

New York Ribs

Möra kamben grillade & marinerade i Brooklyns BBQsauce. serveras med coleslaw, mangosalsa samt Brooklynstyle-fries

132 kr (189 kr)

DryckShuffleboard
Shuffleboard är ett kul spel att spela tillsammans med vänner och familj! Kom in och prova hos oss! Det är ett spel som är lätt att lära sig och är enkelt förklarat en sorts blandning av Curling och Fia med knuff.
Kombinera med middag och drinkar på Brooklyn och du har en helkväll under ett och samma tak.
Målet med spelet är simpelt, det handlar om komma så nära den bortre kanten som möjligt med sina egna stenar, samtidigt som man blockera eller stänger av motståndarens stenar

Boka tid genom att ringa 0454-84535. Vi har även drop-in i mån av plats!

75 kr/timmen per person.

Regler
- En slantsingling avgör vem som börjar.
- Det handlar om komma så nära den bortre kanten som möjligt med sina egna stenar, samtidigt skall man blockera eller stänga av motståndarens stenar
- Spelare A börjar genom att skjuta en av sina färgade puckar. Spelare B skjuter den andra färgen.
- Man spelar varannan puck, båda lagen spelar från samma sida. Man vill hamna så nära kanten som möjligt men stöter du för långt ramlar pucken över kanten och är död.
- Shuffleboard går ut på att stöta sin sten så den hamnar i området med högst poäng.
- Efter alla åtta puckar har skjutits , avgör spelarna vem som vann och hur många poäng man fick.

Det lag som först uppnår 15 poäng vinner.